Ležaljka HAVANA pvc

Šifra artikla sfabn39252
 
Oznaka Mjera Cijena VP cijena Dobavljivost Opaska  
sfabn39252 komad Na upit Na upit Unutar 7 dana  

Ležaljka SUN pvc bijela

Ležaljka SUN pvc bijela

AKCIJA: 248,75 KN S PDV-OM,...
 
Ležaljka FIJI pvc

Ležaljka FIJI pvc

NOVO: PVC ležaljke smeđa, crna ili bijela. Cijena 885,00 kn.
 
Ležaljka Malindi

Ležaljka Malindi

Opis : ležaljka za bazene i terase
 
Ležaljka HAVANA pvc

Ležaljka HAVANA pvc

 
Vijesti

PROSINAC , MJESEC DARIVANJA

10.12.2011. Kao i svake godine tijekom mjeseca prosinca pripremili smo nekoliko vrhunskih proizvoda po iznimno povoljnim sniženim cijenama. Akcija je vremenski ograničena, ali i za samo određenu količinu proizvoda s lagera, stoga požurite. Od proizvoda možemo preporučiti peći za pizze, miješalice tijesta, rezalice za sir i gljive, perilice čaša i posuđa, nekoliko vrsta čaša, posebno čaše za šampanjac, itd,...

PODSJETNIK ZA DUŽNIKE

20.10.2010. Živimo u vremenu kada se ne poštuju osnovni principi poslovanja i podmirivanja obveza nastalih međusobnom suradnjom s kupcima. Stoga smo prisiljeni da na ovaj način objavimo podsjetnik onim kupcima koji su zaboravili na svoje obveze , vjerujući kako te više nisu ni obvezni podmiriti. Obzirom da osim sudskog postupka u ovakvim slučajevima nema drugog rješenja, ovi podsjetnici su tu da zaboravnim kupcima omoguće uvid u njihova dugovanja u svakom trenu, te ako se odluče podmiriti svoje obveze to mogu učiniti kad god žele.

DITRIBUCIJA ZA NOŽEVE GIESSER MESSER

02.03.2010. Poštovani kupci čast nam je izvjestiti Vas da je u našoj ponudi novost distribucija Giesser Messer noževa vrhunske kvalitete. Iz tog razloga u ovom početnom periodu najavljujemo i česte akcijske ponude, posebno za velike industrijske klaonice, mesnice i ostale kupce.

© copyright 2008. STUDIOBAR d.o.o.    |     razvio ioz