Termometar ubodni vodootporni Gourmet

Opis Kako bi se osigurala zdrastvena ispravnost i kvaliteta tijekom skladištenja bitno je skladištiti proizvod na točno određenoj temp.
Šifra artikla aeti810734
Proizvođač ETI
Primjena Vodootporan Gourmet sklopivi ubodni termometar jednostavan za korištenje s hranom , idealan za praćenje kuhanja, hlađenja hrane držeći temperature u sklopu HACCP te zdravstvenim i sigurnosnim procedurama.
 
Oznaka Mjera Cijena VP cijena Dobavljivost Opaska  
aeti810734 komad kn 225,35 Na upit Odmah  

Termometar s ubodnom sondom Thermamite 5

Termometar s ubodnom sondom Thermamite 5

NOVO: Thermamite ® 5 ugostiteljski termometri nude točnost, fleksibilnost i jednostavnost korištenja u susret današnjeg zakonodavstva higijene hrane
 
Termometar ubodni vodootporni Gourmet

Termometar ubodni vodootporni Gourmet

Opis : Vodootporan Gourmet sklopivi ubodni termometar jednostavan za korištenje s hranom , idealan za praćenje kuhanja, hlađenja hrane držeći temperature u sklopu HACCP te zdravstvenim i sigurnosnim procedurama.
 
Termometar laserski Ray Tamp 4

Termometar laserski Ray Tamp 4

Opis : Infra-crveni termometri - RayTemp 4 je kompaktan i lagan bezkontaktni infra crveni termometar koji je jednostavan za korištenje.
 
Vijesti

FAST FOOD PRIKOLICE

20.03.2010. U našu ponudu smo uvrstili Vozila za pokretno ugostiteljstvo za sve namjene, i s opremom po želji kupca. Prikolice za fast food, pečenjare, slastice itd.

© copyright 2008. STUDIOBAR d.o.o.    |     razvio ioz