Inventar za bar

Studio bar kako i samo ime navodi posebno je orijentiran na barski program i u tom segmentu želi biti prepoznat od svojih kupaca, i dobiti njihovu podršku kako bi u svakom trenutku imali sve potrebno na jednom mjestu.

Inventar za bar


 
Čaše

Čaše

Program čaša obuhvaća sve najtraženije modele od onih svakodnevnih čaša do onih za vrhunske cocktail napitke. Glavne marke proizvoda u ponudi su
 
Slamke i Cocktail ukrasi

Slamke i Cocktail ukrasi

Posebno smo odijelili program slamki i ukrasa za cocktail napitke, tako da su ponudom obuhvaćene sve moguće boje i veličine. Tvrtke koje nudimo su Papstar,Ragaller,Decor service,Pepiplast i drugi.
 
Dozatori i poureri

Dozatori i poureri

Svi potrebni dozatori pića, mjerači, istakači za boce, plastični poureri, metalni čepovi, i ostali inventar za cocktail barove. Zastupljeni proizvodi i marke tvrtki Italdosit, Aubic, Velox, i drugi.
 
Drobilice leda i posude za led

Drobilice leda i posude za led

Profesionalne drobilice leda za usitnjavanje leda koji se koristi kod pripreme različitih vrsta koktela i granita - ručne stolne ili električne sa strukturom od lakirane legure aluminija ili inoxa, sa mikroprekidačem i noževima od inoxa.
 
Barista cocktail

Barista cocktail

Pribor za cocktail stanicu obuhvaća sav sitni inventar potreban jednom koktel majstoru; barmensku torbu, speed rail za boce, pribor za dekoraciju, speed bottle, store n pour boce i ostalo.
 
Plastične čaše tvrde

Plastične čaše tvrde

Tvrde plastične čaše za disco i lounge klubove, plažne objekte i hotelske bazene.
 
Barista caffe

Barista caffe

U svrhu opskrbljivanja barova s visoko kvalitetnim vrćevima i posudama za pripremu mlijeka, pjene, čajeva i slično nudimo sve vrste proizvoda s tom namjenom različitih veličina.
 
Vedrice za vino i šampanjac

Vedrice za vino i šampanjac

Studio bar osluškuje nove zahtjeve potrošača vina i pića općenito. Shvaćamo da potrošači postaju sve pažljiviji, znatiželjniji i osjetljiviji na evoluciju načina i mehanizme degustacije vina. I zato posebno pristupamo tom segmentu tržišta,...
 
Vijesti

POVOLJNO - PANJEVI I DASKE OD KOTERM PLASTIKE

28.12.2008. Koterm plastične daske i stolovi namjenjeni za kuhinje, mesnice, industriju hrane, trgovine, privatno korištenje. Cijena iz direktne proizvodnje, najpovoljnija na tržištu.

© copyright 2008. STUDIOBAR d.o.o.    |     razvio ioz