Kuhinja

Odredili smo se prema održivom razvoju, što znači da ne nudimo sve,već samo provjereno, kako u pogledu kvalitete tako i vezano uz održavanje, garanciju rezervnih dijelova, te sigurnog servisa.

Kuhinja


 
Neutralni kuhinjski elementi

Neutralni kuhinjski elementi

Sve vrste inox neutralne opreme nudimo iz programa proizvodnje, pa je stoga kupcu moguće ponuditi gotovo za svaki element izradu po mjeri i posebnoj želji kupca.
 
Termika snack 600

Termika snack 600

Linija 600 namijenjena je manjim kuhinjama i objektima brze prehrane.
 
Festo kuhinja linija 700

Festo kuhinja linija 700

Profesionalna cijenom povoljna kuhinjska oprema linija 700.
 
Termika linija 900

Termika linija 900

Kroz našu distributersku mrežu nudimo kuhinje tvrtki Mareno i Končar. Linija 900 je linija za velike kuhinjske objekte.
 
Parno konvekcijske pećnice

Parno konvekcijske pećnice

U nekim je segmentima moguće nuditi više proizvođača slične kvalitete.Kod parno konvekcijeskih kuhinjskih sistema nudimo samo jednu tvrtku
 
Linija self service

Linija self service

Kroz našu distributersku mrežu nudimo samoposlužne linije za velike kuhinje tvrtke Offcar.
 
Rashladna oprema

Rashladna oprema

U području rashladne opreme odabrali smo više kvalitetnih dobavljača kako bismo kvalitetno zaokružili potrebe profesionalnih potrošača u području hlađenja pića i namirnica svih vrsta i u svim režimima hlađenja.
 
Ostali strojevi i aparati

Ostali strojevi i aparati

U ovom segmentu ponude nudimo cijeli niz proizvoda i proizvođača, te taj segment često mijenjamo i nadopunjujemo novim. Od zastupljenih tvrtki tu su
 
Oprema za slastičarstvo

Oprema za slastičarstvo

Ponudu za slastičarstvo obuhvaćamo kroz razne strojeve,peći te reprezentacijske vitrine i slično.
 
Pizzeria

Pizzeria

Zastupnici smo tvrtke BarPlan, a u ponudi imamo još proizvode tvrtki Moretti forni, MAM forni i La Cuppone.
 
Perilice za pranje posuđa

Perilice za pranje posuđa

Profesionalne perilice za posuđe. Program pranja posuđa rješavamo uz pomoć tvrtke Krupps, no pored nje u ponudi još imamo tvrtke Kromo i Winterhalter.
 
Bolnice, domovi i škole

Bolnice, domovi i škole

Možemo Vam ponuditi cjelokupno rješenje za bolničke kuhinje i sitni invetar i opremu, kao i potrošne zaštitnu opremu premaHACCP sustavu.
 
Končar linija 700

Končar linija 700

U izboru termičke opreme posebno mjesto imaju proizvodi tvrtke Končar, ponajviše zbog raspona kvalitete u odnosu na cijenu, te razvijene servisne mreže i osiguranih rezervnih dijelova.
 
Vrtići, domovi, škole

Vrtići, domovi, škole

U programu za kuhinje vrtića nudimo iznimno povoljno i kvalitetno kompletan sitni inventar, termos lonce, termometre i drugu opremu prema HACCP-u.
 
Fast food oprema

Fast food oprema

Napravili smo posebnu ponudu u programu opreme za male objekte brze prehrane, te pokrili sve moguće potrebe za kompletan lokal. Distribuiramo proizvode tvrtki Roller Grill iz Francuske, Sirman i Fimar iz Italije, i drugih.
 
Roštilji na paru

Roštilji na paru

Grillvapor linija C je novi patentirani model roštilja, koji je baziran na vrlo prirodnom načinu pečenja, pogodan za dijetnu prehranu, što je danas trend.
 
Vijesti

U TIJEKU JE RASPRODAJA ZALIHA U STUDIO BARU. POPUSTI DO 50%.

18.11.2016. NA RASPRODAJI SE NALAZE PROIZVODI OD PORCULANA KOJI IZLAZE IZ PONUDE , OPREMA ZA PIZZERIJE KOMPLETNO I PEĆI I MIJEŠALICE I LOPATE ZA PIZZU, RAZNI RASHLADNI UREĐAJI I JOŠ MNOGO TOGA. POPUSTI SU OD 10 PA SVE DO 50%.

Porezna uprava izdala je novi priručnik o fiskalizaciji

03.05.2015. Jeste li obvezni ispostavljati račune za prodana dobra ili obavljene usluge, ili možda želite provjeriti je li račun što Vam je ispostavljen prijavljen Poreznoj upravi? Ovo su temeljna pitanja na koja odgovara novi priručnik o fiskalizaciji, u izdanju Porezne uprave. U njemu su pojašnjene obveze svih obveznika fiskalizacije. Ako i nakon što se priručnik pročita ostanu neke nejasnoće, dodatna pojašnjenja mogu se potražiti na internet stranicama Porezne uprave – na web adresi www.porezna-uprava.hr

Studio bar izlaže na novom sajmu AdriaticGastroShow Spaladium arena Split

31.01.2015. Izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas da sudjelujete na Međunarodnom festivalu gastronomije i turizma ADRIATIC GASTRO SHOW koji se po prvi puta održava u Splitu, u novoizgrađenoj Spaladium Areni. Od 19. do 22. veljače 2015. godine, gdje će STUDIO BAR predstaviti nekoliko novih i fantastičnihproizvoda,... Radujemo se vašoj posjeti.

SUPER AKCIJA - TERMOMETRI PO HACCP-U

04.09.2013. Na promotivnoj prodaji trenutno nudimo najveći izbor svih vrsta termometara koji zadovoljavaju HACCP sustav. Termometri za hranu, termometri za friteze, termometri za hladnjake, za skladišta,...

Završio prvi Hrvatski festival hrane i vina

05.03.2012. U Zagrebu je 4. ožujka 2012. godine završio prvi Hrvatski festival festival hrane i vina. Pred više od 10.000 posjetitelja, koji su u tri dana imali priliku kušati neka od najboljih hrvatskih autohtonih jela, uživati u okusima najboljih hrvatskih vina, svoje su kuharsko umijeće pokazali poznati hrvatski kuhari, dok su svi ljubitelji dobre kapljice uživali i u vinskim radionicama priznatih enologa i somelliera iz svih hrvatskih regija.

RAZORNA BURA ODGAĐA SAJAM GAST ?

27.02.2012. Bura srušila šator na Žnjanu, jedna osoba teško ozlijeđena, odgođen sajam GAST? Pod udarima bure dio sajamskih šatora odletio je u more, a oštećene su i izložbene hala koje su bile u procesu montaže. Sajam će svoja vrata posjetiteljima otvoriti 21. ožujka.

PROSINAC , MJESEC DARIVANJA

10.12.2011. Kao i svake godine tijekom mjeseca prosinca pripremili smo nekoliko vrhunskih proizvoda po iznimno povoljnim sniženim cijenama. Akcija je vremenski ograničena, ali i za samo određenu količinu proizvoda s lagera, stoga požurite. Od proizvoda možemo preporučiti peći za pizze, miješalice tijesta, rezalice za sir i gljive, perilice čaša i posuđa, nekoliko vrsta čaša, posebno čaše za šampanjac, itd,...

SERVIS APARATA I OPREME

09.12.2011. Poštovani, tvrtka Studio bar d.o.o. osim servisa unutar jamstvenog roka aparata koje prodaje, nudi i servis svih ostalih aparata koji nisu kupljeni u našoj tvrtki i koji su odavno izvan garantnog roka. Nudimo servis i prodaju rezervnih djelova za caffe aparate, ledomate, perilice, i drugu kuhinjsku opremu. Napomena servis takvih aparata povoljno vršimo za područje od Šibenika preko Gospića do karlobaga uključujući i otoke, dok za druga područja servis vršimo samo uz poseban dogovor. Rezervne dijelove prodajemo i dostavljamo u cijelu Hrvatsku.

OBAVIJEST POTENCIJALNIM KUPCIMA

09.12.2011. Poštovani, slijedom velikog broja upita potencijalnih kupaca za robom koju bi željeli koristiti u domačinstvu za privatnu upotrebu, želimo Vas obavijestiti kako je tvrtka STUDIO BAR D.O.O. isključivo tvrtka za opremanje profesionalnih objekata profesionalnom opremom, a web stranica nije koncipirana kao online trgovina, barem ne u ovom trenutku. Dakle, molimo vas da razumijete kako npr. el. aparat za tjesteninu ima profesionalnu namjenu i njegova je cijena oko 20000 kn., pa je jasno da će malo tko takav aparat kupovati za korištenje kod kuće. To ne znači da ne postoji drugih proizvoda koji su i kao dio profesionalne opreme mogući i za korištenje kod kuće, npr. noževi Giesser Messer ili slično, ali i te proizvode možemo vam prodati samo kao tvrtka drugoj tvrtki ili obrtu,....Hvala vam na razumjevanju

PRIKOLICA ZA POKRETNO UGOSTITELJSTVO

05.11.2011. Prikolica za pokretno ugostiteljstvo, dimenzije 3,70*2,10 metara. Prodaje se prazna prikolica s šiber prozorom i svim elektroinstalacijama, Njemačke proizvodnje... Prikolica je registrirana, a cijena je 55000 kn s pdv-om.

ICEMATIC - NOVA E SERIJA

21.05.2011. Icematic ledomati, najprodavaniji i najpopularniji u nas, dobili su novi osvježeni izgled, modeli su sada izvana od inoxa, a imaju i nekoliko inovativnih novih rješenja,...a cijena je ostala ista.

ZASTUPSTVO ZA LUMBECK & WOLTER

07.08.2010. Na našem tržištu nudimo kao ovlašteni partner proizvode tvrtke Lumbeck & Wolter , tvrtke koja je etablirani svjetski broj jedan za rezervne noževe, šajbe, listove za pile namjenjene svim poznatim strojevima u mesarstvu i sličnoj prehrambenoj industriji.

PRVI TAJLANDSKI RESTORAN U ZADRU

13.05.2010. Pearl of Siam restaurant Zadar je prvi restoran takvog tipa u našoj regiji, pa nam je bilo posebno drago što smo odabrani za izvođača radova u unutrašnjem opremanju kuhinje restorana. Pozivamo Vas da posjetite to ugodno mjesto za izlazak i da probate nešto novo.

SEZONSKA AKCIJA - GEL ZA TOPLE KUPKE REFIL PAKIRANJE

07.04.2010. Za ovu sezonu osigurali smo gel za tople kupke u REFIL pakiranju koje omogučuje praktičnije skladištenje, lakše rukovanje i na kraju povoljniju cijenu.

NAJAVLJUJEMO AKCIJSKE CIJENE NEUTRALNE KUHINJSKE OPREME

25.01.2010. U periodu do početka sezone pripremili smo akcijske i izuzetno povoljne cijene kuhinjske neutrale - profesionalnih inox sudopera,radnih inox stolova,napa i drugih profesionalnih kuhinjskih elemenata.

NOVO ; VRHUNSKA KOLICA ZA POSLUŽIVANJE

17.10.2009. Ponosni smo što možemo na našem tržištu napokon ponuditi vrhunski kvalitetna kolica za posluživanje pića i hrane.

ARRIS ROŠTILJI NA PARU - ZDRAVE GRADELE.

01.10.2009. Arris roštilji s sistemom na paru omogučavaju Vam spremanje gradela bez drva ili lava kamena, čuvajući sve sokove mesa, neisušujući ga, a s dojmom da je meso spremljeno na klasični način. Svakako probajte.

HELIOSA 55

28.09.2009. Dobili smo nove modele grijalica za terase Heliosa 55 koje su sada dizajnom još privlačnije, a modeli su vodootporni i namjenjeni za primjenu na vanjskim prostorima.

POVOLJNO - PANJEVI I DASKE OD KOTERM PLASTIKE

28.12.2008. Koterm plastične daske i stolovi namjenjeni za kuhinje, mesnice, industriju hrane, trgovine, privatno korištenje. Cijena iz direktne proizvodnje, najpovoljnija na tržištu.

HACCP - digitalni ubodni termometar

15.11.2008. Digitalni ispitivači temperature za obradu namirnica kod prijema, skladištenja, termičke pripreme i sanitacije u svim vrstama objekata.

© copyright 2008. STUDIOBAR d.o.o.    |     razvio ioz