Fast food oprema

Napravili smo posebnu ponudu u programu opreme za male objekte brze prehrane, te pokrili sve moguće potrebe za kompletan lokal. Distribuiramo proizvode tvrtki Roller Grill iz Francuske, Sirman i Fimar iz Italije, i drugih.

Fast food oprema


 
Vozila za pokretno ugostiteljstvo

Vozila za pokretno ugostiteljstvo

Nudimo program prikolica namjenjenih za pokretne ugostiteljske radnje, različitinh dimenzija i nivoa opreme.
 
Aparati za objekte brze prehrane

Aparati za objekte brze prehrane

U programu nudimo male namjenske aparate i strojeve za sve vrste fast food-a, pečenjarnica, pokretnih ugostiteljskih radnji,...
 
Vijesti

NAJAVLJUJEMO AKCIJSKE CIJENE NEUTRALNE KUHINJSKE OPREME

25.01.2010. U periodu do početka sezone pripremili smo akcijske i izuzetno povoljne cijene kuhinjske neutrale - profesionalnih inox sudopera,radnih inox stolova,napa i drugih profesionalnih kuhinjskih elemenata.

INOXTEC KONVEKCIJSKE PEĆNICE

25.01.2010. U sklopu ponude pećnica za ugostiteljske velike i male kuhinje, pekarnice, slastičarne i druge objekte uvrstili smo i učinili cjenovno povoljnijim proizvode tvrtke UNOX, te se nadamo da smo time još jednom opravdali povjerenje naših stalnih partnera.

ARRIS ROŠTILJI NA PARU - ZDRAVE GRADELE.

01.10.2009. Arris roštilji s sistemom na paru omogučavaju Vam spremanje gradela bez drva ili lava kamena, čuvajući sve sokove mesa, neisušujući ga, a s dojmom da je meso spremljeno na klasični način. Svakako probajte.

HELIOSA 55

28.09.2009. Dobili smo nove modele grijalica za terase Heliosa 55 koje su sada dizajnom još privlačnije, a modeli su vodootporni i namjenjeni za primjenu na vanjskim prostorima.

© copyright 2008. STUDIOBAR d.o.o.    |     razvio ioz