Neutralni kuhinjski elementi

Sve vrste inox neutralne opreme nudimo iz programa proizvodnje, pa je stoga kupcu moguće ponuditi gotovo za svaki element izradu po mjeri i posebnoj želji kupca.

Neutralni kuhinjski elementi


 
Oprema prema HACCP-u od plastike

Oprema prema HACCP-u od plastike

U ovom segmentu zastupamo tvrtku Rea s inovativnim rješenjem za police, stelaže, radne stolove i kolica izrađene od masivne plastike koja zadovoljava kriterije HACCP sustava, a s primjenljivošću u kuhinjama, komorama, skladištima,... Ovaj potpuno novi i patentirani sustav omogučuje kvalitetan i jednostavniji rad i održavanje, a cijenom je vrlo povoljan.
 
Sudoperi

Sudoperi

Prema potrebi izrađujemo sudopere svih veličina i različitih dimenzija korita , sve prema želji i potrebi kupca.
 
Radni stolovi

Radni stolovi

Prema želji nudimo sve vrste i dimenzije radnih površina i stolova od inoxa.
 
Nape

Nape

Nudimo zidne, stropne, snack, i druge nape za sve namjene i zahtjeve.
 
Police i ormari

Police i ormari

Zidne police, stelaže, ormari za skladišta, kuhinje, komore i slično, od inoxa i aluminija.
 
Kuhinjska kolica

Kuhinjska kolica

Kuhinjska kolica, servirna kolica, kolica za apserviranje, kolica za gastro posude, kolica za pribor za jelo, kante za otpatke na kotačima, kolica za košare, kolica za prljavo rublje,...
 
Vijesti

NOVO ; VRHUNSKA KOLICA ZA POSLUŽIVANJE

17.10.2009. Ponosni smo što možemo na našem tržištu napokon ponuditi vrhunski kvalitetna kolica za posluživanje pića i hrane.

ARRIS ROŠTILJI NA PARU - ZDRAVE GRADELE.

01.10.2009. Arris roštilji s sistemom na paru omogučavaju Vam spremanje gradela bez drva ili lava kamena, čuvajući sve sokove mesa, neisušujući ga, a s dojmom da je meso spremljeno na klasični način. Svakako probajte.

POVOLJNO - PANJEVI I DASKE OD KOTERM PLASTIKE

28.12.2008. Koterm plastične daske i stolovi namjenjeni za kuhinje, mesnice, industriju hrane, trgovine, privatno korištenje. Cijena iz direktne proizvodnje, najpovoljnija na tržištu.

HACCP - digitalni ubodni termometar

15.11.2008. Digitalni ispitivači temperature za obradu namirnica kod prijema, skladištenja, termičke pripreme i sanitacije u svim vrstama objekata.

© copyright 2008. STUDIOBAR d.o.o.    |     razvio ioz