Pizzeria

Zastupnici smo tvrtke BarPlan, a u ponudi imamo još proizvode tvrtki Moretti forni, MAM forni i La Cuppone.

Pizzeria


 
Peći za pizzu električne

Peći za pizzu električne

U segmentu električnih peći zastupamo tvrtku BarPlan kojom smo odredili segment najbolje vrijednosti za uloženo, a u ponudi imamo i Moretti forni te Cuppone peći za pizzu.
 
Peći za pizzu plinske

Peći za pizzu plinske

Pokrili smo i potrebe za pećima na plin od tvrtki Prismafood , Moretti forni i Pegaz.
 
Peći za pizzu na drva

Peći za pizzu na drva

Od peći na drva nudimo gotove prefabricirane peći tvrtke M.A.M.
 
Miješalice tijesta

Miješalice tijesta

Miješalice tijesta za pizzerie svih veličina i modela. Zastupamo tvrtke IGF, Moretti forni, BarPlan , svi proizvodi made in Italy.
 
Vijesti

NAJAVLJUJEMO AKCIJSKE CIJENE NEUTRALNE KUHINJSKE OPREME

25.01.2010. U periodu do početka sezone pripremili smo akcijske i izuzetno povoljne cijene kuhinjske neutrale - profesionalnih inox sudopera,radnih inox stolova,napa i drugih profesionalnih kuhinjskih elemenata.

INOXTEC KONVEKCIJSKE PEĆNICE

25.01.2010. U sklopu ponude pećnica za ugostiteljske velike i male kuhinje, pekarnice, slastičarne i druge objekte uvrstili smo i učinili cjenovno povoljnijim proizvode tvrtke UNOX, te se nadamo da smo time još jednom opravdali povjerenje naših stalnih partnera.

ARRIS ROŠTILJI NA PARU - ZDRAVE GRADELE.

01.10.2009. Arris roštilji s sistemom na paru omogučavaju Vam spremanje gradela bez drva ili lava kamena, čuvajući sve sokove mesa, neisušujući ga, a s dojmom da je meso spremljeno na klasični način. Svakako probajte.

HELIOSA 55

28.09.2009. Dobili smo nove modele grijalica za terase Heliosa 55 koje su sada dizajnom još privlačnije, a modeli su vodootporni i namjenjeni za primjenu na vanjskim prostorima.

POVOLJNO - PANJEVI I DASKE OD KOTERM PLASTIKE

28.12.2008. Koterm plastične daske i stolovi namjenjeni za kuhinje, mesnice, industriju hrane, trgovine, privatno korištenje. Cijena iz direktne proizvodnje, najpovoljnija na tržištu.

© copyright 2008. STUDIOBAR d.o.o.    |     razvio ioz