Roštilji na paru

Grillvapor linija C je novi patentirani model roštilja, koji je baziran na vrlo prirodnom načinu pečenja, pogodan za dijetnu prehranu, što je danas trend.

Roštilji na paru


 
Plinski roštilj na paru

Plinski roštilj na paru

NOVO: Grillvapor stolni plinski roštilj s ručnim dolijevanjem vode, termička obrada uz pomoć pare,...
 
Plinski roštilj na paru Grillvapor stolni

Plinski roštilj na paru Grillvapor stolni

NAŠA PREPORUKA: Grillvapor stolni plinski roštilj većeg kapaciteta,...
 
Plinski roštilj na paru Grillvapor 120 cm

Plinski roštilj na paru Grillvapor 120 cm

Opis : Grillvapor roštilj 120 cm.
 
Roštilj na paru električni stolni

Roštilj na paru električni stolni

Opis : Manji električni roštilj na paru,...
 
Grill roštilj na paru na postolju

Grill roštilj na paru na postolju

Opis : Plinski roštilji na paru. Novi trend u ugostiteljskom roštiljanju, na dosada najzdraviji mogući način.
 
Roštilj na paru električni stolni 80cm

Roštilj na paru električni stolni 80cm

NAŠA PREPORUKA: Stolni električni roštilj na paru širine 80cm,...
 
Roštilj na paru električni stolni 80cm linija 700

Roštilj na paru električni stolni 80cm linija 700

Opis : Roštilj na paru električni stolni 80cm linija 700.
 
Vijesti

U TIJEKU JE RASPRODAJA ZALIHA U STUDIO BARU. POPUSTI DO 50%.

18.11.2016. NA RASPRODAJI SE NALAZE PROIZVODI OD PORCULANA KOJI IZLAZE IZ PONUDE , OPREMA ZA PIZZERIJE KOMPLETNO I PEĆI I MIJEŠALICE I LOPATE ZA PIZZU, RAZNI RASHLADNI UREĐAJI I JOŠ MNOGO TOGA. POPUSTI SU OD 10 PA SVE DO 50%.

Radionice pripreme mesa istarskog goveda

29.03.2015. Edukacijski gastronomski centar Istre – Gortanov Brijeg organizira radionice pripreme mesa istarskog goveda. Zaljubljenici u gastronomiju imat će priliku sudjelovati na radionicama koje će se održati u dva termina – 3. travnja i 17. travnja 2015.

Studio bar izlaže na novom sajmu AdriaticGastroShow Spaladium arena Split

31.01.2015. Izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas da sudjelujete na Međunarodnom festivalu gastronomije i turizma ADRIATIC GASTRO SHOW koji se po prvi puta održava u Splitu, u novoizgrađenoj Spaladium Areni. Od 19. do 22. veljače 2015. godine, gdje će STUDIO BAR predstaviti nekoliko novih i fantastičnihproizvoda,... Radujemo se vašoj posjeti.

NOVA POSTOLJA STOLOVA ZA TERASE

09.02.2014. Dva nova, ekonomična a robusna i kvalitetna postolja za stolove za ploče fi 60 i 120x80,... Cijene 250 kn za tronožac, i 500 za duplo postolje za velike ploče.

SUPER AKCIJA - TERMOMETRI PO HACCP-U

04.09.2013. Na promotivnoj prodaji trenutno nudimo najveći izbor svih vrsta termometara koji zadovoljavaju HACCP sustav. Termometri za hranu, termometri za friteze, termometri za hladnjake, za skladišta,...

PRIKOLICA ZA POKRETNO UGOSTITELJSTVO

05.11.2011. Prikolica za pokretno ugostiteljstvo, dimenzije 3,70*2,10 metara. Prodaje se prazna prikolica s šiber prozorom i svim elektroinstalacijama, Njemačke proizvodnje... Prikolica je registrirana, a cijena je 55000 kn s pdv-om.

PODSJETNIK ZA DUŽNIKE

20.10.2010. Živimo u vremenu kada se ne poštuju osnovni principi poslovanja i podmirivanja obveza nastalih međusobnom suradnjom s kupcima. Stoga smo prisiljeni da na ovaj način objavimo podsjetnik onim kupcima koji su zaboravili na svoje obveze , vjerujući kako te više nisu ni obvezni podmiriti. Obzirom da osim sudskog postupka u ovakvim slučajevima nema drugog rješenja, ovi podsjetnici su tu da zaboravnim kupcima omoguće uvid u njihova dugovanja u svakom trenu, te ako se odluče podmiriti svoje obveze to mogu učiniti kad god žele.

PONUDA ZA COCKTAIL BAROVE

07.04.2010. Ovom ponudom nastojimo obuhvatiti sve artikle i potrošnu robu za potrebe barmena na jednom mjestu, kako bi u sezoni najveće gužve dobili kvalitetnog poslovnog partnera koji će ih pratiti u njihovim potrebama za čašama, slamkama, barskim inventarom, a sve to uz najpovoljnije cijene.

NAJAVLJUJEMO AKCIJSKE CIJENE NEUTRALNE KUHINJSKE OPREME

25.01.2010. U periodu do početka sezone pripremili smo akcijske i izuzetno povoljne cijene kuhinjske neutrale - profesionalnih inox sudopera,radnih inox stolova,napa i drugih profesionalnih kuhinjskih elemenata.

© copyright 2008. STUDIOBAR d.o.o.    |     razvio ioz