Vrtići, domovi, škole

U programu za kuhinje vrtića nudimo iznimno povoljno i kvalitetno kompletan sitni inventar, termos lonce, termometre i drugu opremu prema HACCP-u.

Vrtići, domovi, škole


 
Pribor za djecu s uzorkom Medo inox

Pribor za djecu s uzorkom Medo inox

NOVO: Pribor od inoxa za naše najmanje, za vrtiće, škole, dječje bolnice,...
 
Pribor za djecu s uzorkom Žirafa inox

Pribor za djecu s uzorkom Žirafa inox

NOVO: Pribor od inoxa za naše najmanje, za vrtiće, škole, dječje bolnice,...
 
Kuhinjsko tembalo inox

Kuhinjsko tembalo inox

Opis : Posuđe prikladno za uporabu u javnim kuhinjama.
 
Usisavač UZ-930 Elektrolux

Usisavač UZ-930 Elektrolux

Opis : Profesionalni usisavač za svaki dan, za hotele, vrtiće, urede itd.
 
Usisavač UZ934 Electrolux

Usisavač UZ934 Electrolux

Opis : Usisavač za škole,vrtiće,urede.
 
Termometar s ubodnom sondom Thermamite 5

Termometar s ubodnom sondom Thermamite 5

NOVO: Thermamite ® 5 ugostiteljski termometri nude točnost, fleksibilnost i jednostavnost korištenja u susret današnjeg zakonodavstva higijene hrane
 
Termometar ubodni vodootporni Gourmet

Termometar ubodni vodootporni Gourmet

Opis : Vodootporan Gourmet sklopivi ubodni termometar jednostavan za korištenje s hranom , idealan za praćenje kuhanja, hlađenja hrane držeći temperature u sklopu HACCP te zdravstvenim i sigurnosnim procedurama.
 
Termometar laserski Ray Tamp 4

Termometar laserski Ray Tamp 4

Opis : Infra-crveni termometri - RayTemp 4 je kompaktan i lagan bezkontaktni infra crveni termometar koji je jednostavan za korištenje.
 
Valjak za glačanje profesionalni 850 mm

Valjak za glačanje profesionalni 850 mm

NOVO: Profesionalna linija valjaka za glačanje i valjaka za glačanje s opcijom sušenja je dizajnirana kako bi uštedila prostor, vrijeme i energiju, te jamče potpunu sigurnost za korisnika.
 
Bazen bagnomaria za grijanje gotove hrane

Bazen bagnomaria za grijanje gotove hrane

NOVO: Stolni grijani bazeni za grijanje i posluživanje gotove hrane i toplih obroka u restoranima s gotovom hranom, manjim menzama, studentskim restoranima,...
 
Vijesti

STUDIO BAR NA NOVOJ ADRESI - ZLATKA BALOKOVIĆA 20

26.12.2017. OD 01.SIJEČNJA 2018, STUDIO BAR POSLUJE NA NOVOJ ADRESI - ZLATKA BALOKOVIĆA 20, ISPOD SOLIN GRAĐE, 300 METARA OD JADRANSKE MAGISTRALE - DESNO IZA RESTORANA SABUNJAR IZ SMJERA SPLITA.

U TIJEKU JE RASPRODAJA ZALIHA U STUDIO BARU. POPUSTI DO 50%.

18.11.2016. NA RASPRODAJI SE NALAZE PROIZVODI OD PORCULANA KOJI IZLAZE IZ PONUDE , OPREMA ZA PIZZERIJE KOMPLETNO I PEĆI I MIJEŠALICE I LOPATE ZA PIZZU, RAZNI RASHLADNI UREĐAJI I JOŠ MNOGO TOGA. POPUSTI SU OD 10 PA SVE DO 50%.

Studio bar izlaže na novom sajmu AdriaticGastroShow Spaladium arena Split

31.01.2015. Izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas da sudjelujete na Međunarodnom festivalu gastronomije i turizma ADRIATIC GASTRO SHOW koji se po prvi puta održava u Splitu, u novoizgrađenoj Spaladium Areni. Od 19. do 22. veljače 2015. godine, gdje će STUDIO BAR predstaviti nekoliko novih i fantastičnihproizvoda,... Radujemo se vašoj posjeti.

ICEMATIC - NOVA E SERIJA

21.05.2011. Icematic ledomati, najprodavaniji i najpopularniji u nas, dobili su novi osvježeni izgled, modeli su sada izvana od inoxa, a imaju i nekoliko inovativnih novih rješenja,...a cijena je ostala ista.

AKCIJSKA PONUDA VRTNIH STOLACA

01.02.2011. Pripremili smo za Vas izbor kvalitetnih i vrlo povoljnih rješenja za ljetne terase iz programa Tehnoratan sezona 2011,...

DITRIBUCIJA ZA NOŽEVE GIESSER MESSER

02.03.2010. Poštovani kupci čast nam je izvjestiti Vas da je u našoj ponudi novost distribucija Giesser Messer noževa vrhunske kvalitete. Iz tog razloga u ovom početnom periodu najavljujemo i česte akcijske ponude, posebno za velike industrijske klaonice, mesnice i ostale kupce.

NAJAVLJUJEMO AKCIJSKE CIJENE NEUTRALNE KUHINJSKE OPREME

25.01.2010. U periodu do početka sezone pripremili smo akcijske i izuzetno povoljne cijene kuhinjske neutrale - profesionalnih inox sudopera,radnih inox stolova,napa i drugih profesionalnih kuhinjskih elemenata.

INOXTEC KONVEKCIJSKE PEĆNICE

25.01.2010. U sklopu ponude pećnica za ugostiteljske velike i male kuhinje, pekarnice, slastičarne i druge objekte uvrstili smo i učinili cjenovno povoljnijim proizvode tvrtke UNOX, te se nadamo da smo time još jednom opravdali povjerenje naših stalnih partnera.

HELIOSA 55

28.09.2009. Dobili smo nove modele grijalica za terase Heliosa 55 koje su sada dizajnom još privlačnije, a modeli su vodootporni i namjenjeni za primjenu na vanjskim prostorima.

POVOLJNO - PANJEVI I DASKE OD KOTERM PLASTIKE

28.12.2008. Koterm plastične daske i stolovi namjenjeni za kuhinje, mesnice, industriju hrane, trgovine, privatno korištenje. Cijena iz direktne proizvodnje, najpovoljnija na tržištu.

© copyright 2008. STUDIOBAR d.o.o.    |     razvio ioz