Mesnica

Jedna od grana naše djelatnosti je stručno praćenje potreba u mesnoj industriji i trgovini.Zbog toga imamo posebno razrađeni program ponude visokokvalitetnih i provjerenih robnih marki.Posebno pridajemo pozornost kvaliteti i usluzi tako da naši kupci nikada nisu nezadovoljni.

Mesnica


 
Daske za obradu hrane

Daske za obradu hrane

Nudimo sve vrste površina za obradu mesa
 
Noževi

Noževi

Za vrhunsku obradu mesa potrebno je imati pravi alat. U tom smislu u ponudi imamo vrhunske Dick noževe, a generalni smo zastupnici vrhunske tvrtke Coltellerie Valgobbia
 
Strojevi za mljevenje

Strojevi za mljevenje

U ponudi imamo uređaje za mljevenje i mijašanje mesa za sve vrste objekata i različite režime rada, te nudimo proizvode tvrtke S.A.P. Bologna i drugih.
 
Salamoreznice

Salamoreznice

U ponudi salamoreznica nudimo spektar od ekonomičnih manjih aparata do onih vrhunske kvalitete, prvenstveno od tvrtke Prismafood.
 
Ostali aparati

Ostali aparati

Da bi upotpunili sve potrebe jedne mesnice nudimo i prese za hamburgere, punilice za kobasice, kalupe za rezanje ražnjića, strojeve za vakumiranje, sterilizatore , miješalice za meso, omekšivače za šnicle, itd.
 
Vitrine,komore, inox stolovi

Vitrine,komore, inox stolovi

Opremamo mesnice i trgovine rashladnom opremom sljedećih tvrtki; DGD,Fricosmos,LTH.
 
Vage

Vage

Opremamo mesnice i trgovine elektronskim vagama Digitron, te mehaničkim vagama Libela,...
 
Rezervni dijelovi

Rezervni dijelovi

Za naše strojeve osiguravamo rezervne dijelove, a na skladištu uvijek imamo Salvador i Zico rezervne noževe i šajbe za sve vrste strojeva za mljevenje, te listove za tračne pile različitih dimenzija.
 
Ostali inventar za mesnice

Ostali inventar za mesnice

U ponudi nudimo kompletan program sitnog inventara za mesnice i trgovine
 
Panj drvo

Panj drvo

Panjevi se izrađuju u vlastitoj proizvodnji od sušenog drva bukve, no po želji moguće je napraviti i od drugog drva (jasen). Drveni panjevi se još mogu koristiti u mesnicama gdje se radi samo s sirovim mesom.
 
Panj koterm plastika

Panj koterm plastika

Panjeve od koterm materijala izrađujemo u dimenzijama i varijantama prema želji kupca. Koterm materijal zadovoljava kriterije prema HACCP-u.
 
Tacne za vitrine

Tacne za vitrine

Zastupamo proizvode tvrtki Pasolini, GiganPlast, Europlast, Ivanićplastika itd.
 
Vijesti

Pet točaka ZA neslaganje s rastom PDV-a

19.11.2016. 1. HRVATSKA ĆE IMATI NAJVEĆE FISKALNE I PARAFISKALNE NAMETE NA UGOSTITELJSTVO U SVIJETU Sve zemlje u našoj okolici drže PDV na ugostiteljske usluge ispod 13%, npr.: Italija 10%, Malta 7%, Španjolska 10%, Turska 8%, Grčka 13%, Austrija 10%, Cipar 9%, Slovenija 9%, itd. 2. ZAKON O POVEĆANJU PDV-a U UGOSTITELJSTVU RUŠI STRATEGIJU TURIZMA Strategijom turizma za razdoblje 2013. – 2020. godine, koju je jednoglasno izglasao Sabor Republike Hrvatske, određeno je da će stopa PDV-a iznositi 10% na turizam i ugostiteljstvo. 3. ZAKON O POVEĆANJU PDV-a U UGOSTITELJSTVU U POTPUNOSTI JE SUPROTAN DIREKTIVI EU „U interesu je država članica da se one ekonomske aktivnosti koje građani mogu sami obaviti bez angažmana stručnjaka trebaju manje oporezovati kako bi se stimuliralo stanovništvo na prepuštanje takvih aktivnosti profesionalcima, a u svrhu povećanja zaposlenosti i povećane razine ekonomske aktivnosti “ 4. SMANJENJE ZAPOSLENOSTI Nakon što je u posljednje 3 godine smanjena stopa PDV-a, povećan je broj zaposlenih u ugostiteljstvu za 10.171 novozaposlenih osoba, a broj trgovačkih društava povećan je za 2.046. 5. SMANJENJE ULAGANJA U 2016. godini ulaganja rastu 36% te iznose oko milijardu kuna, međutim ulaganja u ugostiteljstvo će zamrijeti nakon povećanja PDV-a u ugostiteljstvu

U TIJEKU JE RASPRODAJA ZALIHA U STUDIO BARU. POPUSTI DO 50%.

18.11.2016. NA RASPRODAJI SE NALAZE PROIZVODI OD PORCULANA KOJI IZLAZE IZ PONUDE , OPREMA ZA PIZZERIJE KOMPLETNO I PEĆI I MIJEŠALICE I LOPATE ZA PIZZU, RAZNI RASHLADNI UREĐAJI I JOŠ MNOGO TOGA. POPUSTI SU OD 10 PA SVE DO 50%.

Radionice pripreme mesa istarskog goveda

29.03.2015. Edukacijski gastronomski centar Istre – Gortanov Brijeg organizira radionice pripreme mesa istarskog goveda. Zaljubljenici u gastronomiju imat će priliku sudjelovati na radionicama koje će se održati u dva termina – 3. travnja i 17. travnja 2015.

Studio bar izlaže na novom sajmu AdriaticGastroShow Spaladium arena Split

31.01.2015. Izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas da sudjelujete na Međunarodnom festivalu gastronomije i turizma ADRIATIC GASTRO SHOW koji se po prvi puta održava u Splitu, u novoizgrađenoj Spaladium Areni. Od 19. do 22. veljače 2015. godine, gdje će STUDIO BAR predstaviti nekoliko novih i fantastičnihproizvoda,... Radujemo se vašoj posjeti.

Posjetite uvijek dobre sajmove

14.10.2014. 8. Internacionalni sajam pršuta (ISAP), manifestacija koja svake godine obilježi jesen u središnjoj Istri.

NOVA POSTOLJA STOLOVA ZA TERASE

09.02.2014. Dva nova, ekonomična a robusna i kvalitetna postolja za stolove za ploče fi 60 i 120x80,... Cijene 250 kn za tronožac, i 500 za duplo postolje za velike ploče.

NOVO - NOVČANIK KONOBARSKI S TORBICOM 112,50 KN

17.09.2013. Dugo traženi Novčanik za ugostiteljstvo, s odličnim rasporedom pretinaca, kako za sitni novac tako i za papirnate novčanice, u kompletu s torbicom po super cijeni.

PODSJETNIK ZA DUŽNIKE

20.10.2010. Živimo u vremenu kada se ne poštuju osnovni principi poslovanja i podmirivanja obveza nastalih međusobnom suradnjom s kupcima. Stoga smo prisiljeni da na ovaj način objavimo podsjetnik onim kupcima koji su zaboravili na svoje obveze , vjerujući kako te više nisu ni obvezni podmiriti. Obzirom da osim sudskog postupka u ovakvim slučajevima nema drugog rješenja, ovi podsjetnici su tu da zaboravnim kupcima omoguće uvid u njihova dugovanja u svakom trenu, te ako se odluče podmiriti svoje obveze to mogu učiniti kad god žele.

PRVI TAJLANDSKI RESTORAN U ZADRU

13.05.2010. Pearl of Siam restaurant Zadar je prvi restoran takvog tipa u našoj regiji, pa nam je bilo posebno drago što smo odabrani za izvođača radova u unutrašnjem opremanju kuhinje restorana. Pozivamo Vas da posjetite to ugodno mjesto za izlazak i da probate nešto novo.

PONUDA ZA COCKTAIL BAROVE

07.04.2010. Ovom ponudom nastojimo obuhvatiti sve artikle i potrošnu robu za potrebe barmena na jednom mjestu, kako bi u sezoni najveće gužve dobili kvalitetnog poslovnog partnera koji će ih pratiti u njihovim potrebama za čašama, slamkama, barskim inventarom, a sve to uz najpovoljnije cijene.

NAJAVLJUJEMO AKCIJSKE CIJENE NEUTRALNE KUHINJSKE OPREME

25.01.2010. U periodu do početka sezone pripremili smo akcijske i izuzetno povoljne cijene kuhinjske neutrale - profesionalnih inox sudopera,radnih inox stolova,napa i drugih profesionalnih kuhinjskih elemenata.

ARRIS ROŠTILJI NA PARU - ZDRAVE GRADELE.

01.10.2009. Arris roštilji s sistemom na paru omogučavaju Vam spremanje gradela bez drva ili lava kamena, čuvajući sve sokove mesa, neisušujući ga, a s dojmom da je meso spremljeno na klasični način. Svakako probajte.

POVOLJNO - PANJEVI I DASKE OD KOTERM PLASTIKE

28.12.2008. Koterm plastične daske i stolovi namjenjeni za kuhinje, mesnice, industriju hrane, trgovine, privatno korištenje. Cijena iz direktne proizvodnje, najpovoljnija na tržištu.

© copyright 2008. STUDIOBAR d.o.o.    |     razvio ioz