Rezervni dijelovi

Za naše strojeve osiguravamo rezervne dijelove, a na skladištu uvijek imamo Salvador i Zico rezervne noževe i šajbe za sve vrste strojeva za mljevenje, te listove za tračne pile različitih dimenzija.

Rezervni dijelovi


 
Lumbeck & Wolter

Lumbeck & Wolter

U segmentu rezervnih dijelova za mesnice i klaonice, kao ovlašteni distributer predstavljamo najkvalitetnije proizvode tvrtke Lumbeck & Wolter. L&W svjetski je broj jedan, a njeni proizvodi trajnošću i kvalitetom su bez premca. Rezervni djelovi za strojeve Boston, Berkel, Bizerba, Globe, Graef, Hobart, Scharfen, Cato, Kolbe, Mainca, Rexroth, Seneca, Laska, Alexanderwerk, Meissner, Efa,...
 
Salvinox

Salvinox

Za naše strojeve osiguravamo rezervne dijelove, a na skladištu uvijek imamo Salvador rezervne noževe i šajbe za sve vrste strojeva za mljevenje, te listove za tračne pile različitih dimenzija.
 
Vijesti

NAJAVLJUJEMO AKCIJSKE CIJENE NEUTRALNE KUHINJSKE OPREME

25.01.2010. U periodu do početka sezone pripremili smo akcijske i izuzetno povoljne cijene kuhinjske neutrale - profesionalnih inox sudopera,radnih inox stolova,napa i drugih profesionalnih kuhinjskih elemenata.

INOXTEC KONVEKCIJSKE PEĆNICE

25.01.2010. U sklopu ponude pećnica za ugostiteljske velike i male kuhinje, pekarnice, slastičarne i druge objekte uvrstili smo i učinili cjenovno povoljnijim proizvode tvrtke UNOX, te se nadamo da smo time još jednom opravdali povjerenje naših stalnih partnera.

POVOLJNO - PANJEVI I DASKE OD KOTERM PLASTIKE

28.12.2008. Koterm plastične daske i stolovi namjenjeni za kuhinje, mesnice, industriju hrane, trgovine, privatno korištenje. Cijena iz direktne proizvodnje, najpovoljnija na tržištu.

© copyright 2008. STUDIOBAR d.o.o.    |     razvio ioz