Ploče stolova

Većina programa bazirana je na ponudi stolova koje kupac može kombinirati prema vlastitim željama,pa su postolja i ploče stolova dvije cijeline, svaka za sebe. U programu ploča nudimo proizvode od lijevanog kamena,topalita,drva,stakla i metala.

Ploče stolova


 
Laminat ploče

Laminat ploče

Stolne laminatne ploče za ugostiteljske objekte, različitih debljina, za unutrašnje i vanjske prostore.
 
VISUAL

VISUAL

Visual program tvrtke Mb sedie nudi drvene ploče personalizirane posebnim dizajnom za svakog kupca bilo da se radi o izradi ploča s logotipom kupca ili korištenjem jednog od brojnih grafičkih već pripremljenih primjera.Važno je jedino znati da bilo koja narudžba jednog dezena je moguća samo za 10 i više komada.
 
SM France

SM France

SM France stolne ploče prešaju se po specijalnom postupku od sitno mljevenog drveta i visoko kvalitetnih smola pod visokim pritiskom. Površina i rubovi su jednaki i bez fuga spojeni s jezgrom.SM France stolne ploče prikladne su za svako područje i visoko otporne na habanje bilo koje vrste.
 
Polimramor

Polimramor

Polimramor je proizvod čija je temeljna komponenta mineralna sirovina, odnosno kamen. Proizvodnja polimramornih ploča je tehnološki postupak kojim se kamene frakcije međusobno povezuju vezivom u kompaktnu cjelinu sličnu prirodnom karbonatnom ili silikatnom kamenu.Polimramor posjeduje svojstva kao što su elastičnost, otpornost na smrzavanje, upijanje vode i atmosferske prilike odnosno neprilike.
 
TOPALIT

TOPALIT

Topalit stolne ploče prešaju se po specijalnom postupku od sitno mljevenog drveta i visoko kvalitetnih smola pod visokim pritiskom. Površina i rubovi su jednaki i bez fuga spojeni s jezgrom. Topalit stolne ploče prikladne su za svako područje i visoko otporne na habanje bilo koje vrste.
 

© copyright 2008. STUDIOBAR d.o.o.    |     razvio ioz