Stolice

Ponuda stolica je velika i obuhvaća sve vrste i materijale izrade, metalne stolice, plastične stolice, tehnoratan fotelje, velik izbor barskih stolica itd.

Stolice


 
Barske tehnoratan

Barske tehnoratan

Visoke barske pletene stolice, najbolji modeli stolica za barove, tehnoratan pletene u izboru od nekoliko najmodernijih boja crne, bijele, smeđe.
 
Tehnoratan

Tehnoratan

Stolice od umjetnog tehnoratan pletiva na uglavnom aluminijskoj konstrukciji.Zbog kvalitetnih materijala izrade ove stolice otporne su na gotovo sve vremenske uvjete kao što su kiša, sunce pa i snijeg. Samim tim dolazi i činjenica da su dugoročna i isplativa investicija.
 
Metalne Aluminijske

Metalne Aluminijske

Metalne stolice za terase, stolice od aluminija, kombinacija s drugim materijalima. Metal je zahvalan materijal koji omogučuje neograničene dizajnerske varijacije. Lak je za održavanje i praktičan posebno za velike terase. Od tvrtki tog segmenta nudimo program tvrtke Alpos,Mb Sedia,...
 
Vanjske/Plastične

Vanjske/Plastične

Iako je posljednjih godina taj segment namještaja postao manje interesantan u odnosu na tehnoratan, plastični je namještaj ipak najjednostavniji i uvijek ima svoju namjenu i isplativost. Od zastupljenih tvrtki tu su Mb Sedie,Nardi i ostale.
 
Unutrašnje

Unutrašnje

Za interijer u ponudi imamo drvene,tapecirane,metalne i sve druge vrste stolica, a njihov odabir ovisi o kupcu.
 
Vanjske/Drvene

Vanjske/Drvene

Stolice i namještaj izrađen od jelovine, masivan i s zaštitom za vanjske uvjete.
 
Drvene stolice

Drvene stolice

Drvene stolice za konobe, restorane i hotele . Drvene stolice s i bez naslona za ruke.
 
Unutrašnje/Pub

Unutrašnje/Pub

Stolice za pubove, pivnice, seoska gospodarstva.
 
Unutrašnje/Barske

Unutrašnje/Barske

Svojom ponudom htjeli smo istaknuti našu prvenstvenu orijentaciju na barove svih vrsta, pa u sklopu toga želimo ponuditi najveći izbor barskih stolica svakog ranga cijene.
 
Dizajn modeli

Dizajn modeli

U skladu s zahtjevima tržišta gdje smo prisiljeni nuditi namještaj po što nižim cijenama, no to ne znači da u našem programu nema prostora da interijere koji žele biti u skladu s najmodernijim izgledom, mateijalima i dizajnom,...
 
Tehnoratan sezona 2018

Tehnoratan sezona 2018

Akcijske cijene sezonskih modela stolica i fotelja iz tehnoratana. za veće količine vrijede posebni uvjeti dogovaranja cijena.
 
Banketne/Kongresne

Banketne/Kongresne

Stolice za svadbe, kongrese, seminare, bankete. Udobne metalne tapecirane stolice, mogućnost oblačenja u banketnu suknjicu.
 
Sklopive

Sklopive

Sklopive metalne, ili plastične stolice, za prostore gdje je složivost stolaca nužna, radi brzog čiščenja, slaganja na javne površine, lakšeg vansezonskog skladištenja,...
 

© copyright 2008. STUDIOBAR d.o.o.    |     razvio ioz