HACCP

HACCP je akronim za analizu opasnosti i kontrolu kritičnih točaka u cilju zaštite zdravstvene sigurnosti hrane. To je preventivni sustav upravljanja i predstavlja metodu za analiziranje postupaka pripremanja hrane i pića koji omogućuje utvrđivanje rizika od mogućih kemijskih,fizikalnih odnosno bioloških zagađenja, kao i za utvrđivanje kritičnih kontrolnih točaka koje su nužne za spriječavanje plasiranja nesigurnih proizvoda na tržište.

HACCP


 
Zaštitna oprema

Zaštitna oprema

Zaštitnu opremu obuhvatili smo programom tvrtki Hosti,Papstar i drugih
 
Komunalna oprema

Komunalna oprema

Zastupamo proizvode tvrtki Rubbermaid,Euromop,i drugih.
 
Inventar kuhinjski

Inventar kuhinjski

Ova je kategorija istaknuta s aspekta poštivanja osnovnih boja HACCP i lakšeg snalaženja u primjeni. Crvena - sirovo meso, Plava - sirova riba,Žuta - kuhano meso , perad, Zelena - salate i voće, Bijela - pekarski proizvodi i kolači,Smeđa – povrće.
 
Sredstva za čišćenje

Sredstva za čišćenje

Proizvodnom linijom dr.Weigert pokrili smo sve osnovne zahtijeve za sredstvima za čiščenje bilo koje vrste i svih nivoa primjene.
 
Termometri

Termometri

Digitalni ispitivači temperature za obradu namirnica kod prijema, skladištenja, termičke pripreme i sanitacije u svim vrstama objekata.
 

© copyright 2008. STUDIOBAR d.o.o.    |     razvio ioz