Mali aparati

Malim aparatima obuhvatili smo razne rezalice,mješalice,mutilice,električne otvarače konzervi i slično.Zastupljene firme su Fimar,Robot Coupe,Sirman i druge.

Mali aparati


 
Vakumirka profesionalna stolna

Vakumirka profesionalna stolna

AKCIJA: Mali stolni , ali profesionalni stroj za vakumiranje izvlačenjem zraka iz vrečica, pogodan za vakumiranje manjih pakiranja kobasica, sira, mesa i drugih namirnica.
 
Fiskalna blagajna s cherry tipkovnicom

Fiskalna blagajna s cherry tipkovnicom

Opis : Višenamjenske prijenosne fiskalne blagajne su idealne za maloprodaju, ambulantnu prodaju, razne uslužne djelatnosti, restorane …
 
Fiskalna blagajna s čitačem magnetskih kartica

Fiskalna blagajna s čitačem magnetskih kartica

Opis : Umjesto kompliciranih fiskalnih POS sustava na bazi osobnog računala izaberite naše kompaktne fiskalne registar-blagajne.
 
Stroj za ručno rezanje pomfrita

Stroj za ručno rezanje pomfrita

NAŠA PREPORUKA: Masivan stolni rezač pomfrija 10*10mm.
 
Miješalica Kitchen Aid 5KPM5

Miješalica Kitchen Aid 5KPM5

Opis : Mala profi stolna miješalica s posudom 5 litara.
 
Fiskalna blagajna WIFI-GPRS

Fiskalna blagajna WIFI-GPRS

NOVO: Umjesto kompliciranih fiskalnih POS sustava na bazi osobnog računala izaberite naše kompaktne fiskalne registar-blagajne.
 
Friteza električna stolna 2x8 litara

Friteza električna stolna 2x8 litara

Opis : Stolna friteza s dva bazena.
 
Vaga NWTC

Vaga NWTC

Idealno za: za vaganje u kuhinjama ugostiteljskih objekata.
 
Aparat za hot dog 4 šiljka

Aparat za hot dog 4 šiljka

NAŠA PREPORUKA: Idealno za fast food objekte,...
 
Mesoreznica 250 mm

Mesoreznica 250 mm

NAŠA PREPORUKA: Cijena 2498,75 kn s pdv-om. AKCIJA !!!!
 
Salamoreznica 275 mm

Salamoreznica 275 mm

AKCIJA: Povoljne cijene za profesionalne salamoreznice, posebno pogodno za restorane i pizzerije.
 
Mesoreznica 300

Mesoreznica 300

NOVO: Model pogodan za male konobe, restorane, i slično.
 
Vijesti

SLATKI GUŠTI - 4. Festival slastica

06.04.2015. Od 08. do 16. travnja, najljepši zagrebački park Zrinjevac postat će novi dom najpoznatijih zagrebačkih slastičarnica. Slatka šetnica okupit će najbolje izlagače pa svi posjetioci moći uživati u raznovrsnoj ponudi slastičarnice Vincek, Amelie, Cukeraj, Le kolač, Torte i to, Manaske, Aida, Sora i Lokum. Cyber funk caffe i Jaffa su tu da sve prisutne osvježe svojim prirodnim sokovima i smoothie napitcima, a za ljubitelje vrhunskih vina dolaze vinarije Dornberg, Vinolicious, Sora i Kupilek te voćne i čokoladne rakije Al Kaprone.

Studio bar izlaže na novom sajmu AdriaticGastroShow Spaladium arena Split

31.01.2015. Izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas da sudjelujete na Međunarodnom festivalu gastronomije i turizma ADRIATIC GASTRO SHOW koji se po prvi puta održava u Splitu, u novoizgrađenoj Spaladium Areni. Od 19. do 22. veljače 2015. godine, gdje će STUDIO BAR predstaviti nekoliko novih i fantastičnihproizvoda,... Radujemo se vašoj posjeti.

Studio bar na Twitteru

28.01.2013. U korak s vremenom Studiobar će početi objavljivati najzanimljivije vijesti putem Twittera.

Završio prvi Hrvatski festival hrane i vina

05.03.2012. U Zagrebu je 4. ožujka 2012. godine završio prvi Hrvatski festival festival hrane i vina. Pred više od 10.000 posjetitelja, koji su u tri dana imali priliku kušati neka od najboljih hrvatskih autohtonih jela, uživati u okusima najboljih hrvatskih vina, svoje su kuharsko umijeće pokazali poznati hrvatski kuhari, dok su svi ljubitelji dobre kapljice uživali i u vinskim radionicama priznatih enologa i somelliera iz svih hrvatskih regija.

NEVJEROVATNO POVOLJNO

22.02.2012. Dajemo Vam jedinstvenu i ograničenu ponudu za opremanje novih pizzerija. Pogledajte našu ponudu za novu peć za pizzu, mješalicu, romagnolu i pizza pult.Brzo pogledaj !

CAFFE BAR LI.BAR U GRADSKOJ KNJIŽNICI ZADAR

28.07.2010. Opremili smo Li.bar cafe bar , mjesto koje je oaza mira u centru grada s osebujnom ponudom i jedinstvenim ambijentom.

NAJAVLJUJEMO AKCIJSKE CIJENE NEUTRALNE KUHINJSKE OPREME

25.01.2010. U periodu do početka sezone pripremili smo akcijske i izuzetno povoljne cijene kuhinjske neutrale - profesionalnih inox sudopera,radnih inox stolova,napa i drugih profesionalnih kuhinjskih elemenata.

POVOLJNO - PANJEVI I DASKE OD KOTERM PLASTIKE

28.12.2008. Koterm plastične daske i stolovi namjenjeni za kuhinje, mesnice, industriju hrane, trgovine, privatno korištenje. Cijena iz direktne proizvodnje, najpovoljnija na tržištu.

© copyright 2008. STUDIOBAR d.o.o.    |     razvio ioz