Tave

Programom tava pokrili smo sve vrste materijala i veličina od plavog čelika,aluminija i inoxa s teflonskim slojevima ili bez i prema standardima HACCP-a.

Tave


 
Tava aluminij teflon

Tava aluminij teflon

Opis : Tave za profesionalne kuhinje.
 
Tava Profi aluminij keramika

Tava Profi aluminij keramika

NAŠA PREPORUKA: Najnovija tehnologija za profesionalce.
 
Tava bakrena

Tava bakrena

Opis : Tradicionalno posuđe visoke vrijednosti.
 
Tava bakrena s 2 ručke

Tava bakrena s 2 ručke

Opis : Posuđe za kuhanje pred gostom.
 
Tava inox

Tava inox

Opis : Profesionalne inox tave.
 
Tava inox 2 ručke

Tava inox 2 ručke

Opis : Profesionalno inox posuđe.
 
Vijesti

Završio prvi Hrvatski festival hrane i vina

05.03.2012. U Zagrebu je 4. ožujka 2012. godine završio prvi Hrvatski festival festival hrane i vina. Pred više od 10.000 posjetitelja, koji su u tri dana imali priliku kušati neka od najboljih hrvatskih autohtonih jela, uživati u okusima najboljih hrvatskih vina, svoje su kuharsko umijeće pokazali poznati hrvatski kuhari, dok su svi ljubitelji dobre kapljice uživali i u vinskim radionicama priznatih enologa i somelliera iz svih hrvatskih regija.

NOVO; RASHLADNA OPREMA TECNODOM

29.02.2012. Po povoljnim cijenama nudimo rashladni program tvrtke Tecnodom, tvrtke čiji su proizvodi isključivo talijanski proizvod, te su shodno tome ipak nešto skuplji od onih proizvoda koji nam dolaze s istoka.Pogledaj više ,...

SEZONSKA AKCIJA - GEL ZA TOPLE KUPKE REFIL PAKIRANJE

07.04.2010. Za ovu sezonu osigurali smo gel za tople kupke u REFIL pakiranju koje omogučuje praktičnije skladištenje, lakše rukovanje i na kraju povoljniju cijenu.

NAJAVLJUJEMO AKCIJSKE CIJENE NEUTRALNE KUHINJSKE OPREME

25.01.2010. U periodu do početka sezone pripremili smo akcijske i izuzetno povoljne cijene kuhinjske neutrale - profesionalnih inox sudopera,radnih inox stolova,napa i drugih profesionalnih kuhinjskih elemenata.

POVOLJNO - PANJEVI I DASKE OD KOTERM PLASTIKE

28.12.2008. Koterm plastične daske i stolovi namjenjeni za kuhinje, mesnice, industriju hrane, trgovine, privatno korištenje. Cijena iz direktne proizvodnje, najpovoljnija na tržištu.

© copyright 2008. STUDIOBAR d.o.o.    |     razvio ioz