Pribor za jelo

Zastupamo tvrtke Eme posaterie, Pintinox, Inoxriv, koje u svojem programu nude tradiciju,kvalitetu i moderni dizajn. Također, ali samo po narudžbi nudimo i inox proizvode tvrtke Kordun.Vjerujemo da kroz taj naš ponudbeni program možemo zadovoljiti potrebe za svaku kategoriju objekta.

Pribor za jelo


 
Eme Posaterie

Eme Posaterie

Eme posaterie je tvrtka koju zastupamo na našem tržištu, a raspon proizvoda je od onih za velike i ekonomične objekte do onih visoke kategorije i zahtjeva za specifičnim dizajnom i kvalitetom.
 
Pintinox

Pintinox

Tvrtka Pintinox tokom dugogodisnjeg rada je uspjela razviti asortiman održavajući uvijek maksimalni kvalitet i moderan dizajn svojih proizvoda.Ti su proizvodi uvršteni u najbolje svjetske lance hotela.
 
Inoxriv

Inoxriv

Inoxriv je već duže vrijeme na našem tržištu i zauzima prostor srednje kvalitetnog pribora odnosno cjenovnog razreda, te je u tom smislu u većem dijelu zamijenio i domicilne proizvođače pribora.
 
Studio Inox

Studio Inox

Pribor za jelo koje se radi za Studio bar, po narudžbi, specifičnog dizajna, visoke kvalitete, povoljne cijene, i sigurne nadopune,...
 

© copyright 2008. STUDIOBAR d.o.o.    |     razvio ioz